Mecburen yerli hoca

Corona virüs sarı lacivertlilerin planlarını da bozdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mecburen yerli hoca

Koronavirüs önlemleri ve kulübün içinde bulunduğu mali açmazlar kısa vadede Avrupa’dan teknik direktör alınmasını imkansız haline getirdi.

FENERBAHÇE’de Ersun Yanal’ın istifası sonrası yabancı teknik direktör ihtimali büyük oranda ortadan kalktı. Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ve kulübün içinde bulunduğu mali açmazlar kısa vadede Avrupa’dan teknik direktör getirilmesi imkansız haline gelirken boşta olan yerli teknik adamlar içinde Abdullah Avcı yeniden en güçlü aday haline geldi. Dün yapılan antrenmanda da alt yapıdan genel koordinatör Serdar Dayat ya da farklı bir ismin gelmemesi teknik adam arayışının hızlandığını gösterdi.

Kaptan Emre Belözoğlu’nun Başakşehir’de birlikte çalıştığı Avcı’ya çok güvenmesi ve takıma yeni bir hava getireceğine inanması da yeni rotada önemli bir etken oldu. Avcı’nın olası bir kupa şampiyonluğunda uzun vadeli olarak da takımda kalabileceği ifade ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER