Yenimahalle Spor Akademisi'ne yoğun ilgi

Yenimahalle Spor Akademisi'ne yoğun ilgi

POSTA POSTA
Yenimahalle Spor Akademisi'ne yoğun ilgi

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi Spor Akademisi, bünyesinde verdiği birçok spor etkinliği ile yoğun ilgi görüyor. Akademi, lisanslı sporcu sayısını 566'ya çıkardı.
Kulüp, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, taekwondo, bilardo, kickbox, jimnastik, yüzme, bale, capoeira, bocce, dart, buz pateni, badminton ve masa tenisi dallarında, 4-13 yaş aralığındaki çocuklara eğitim veriyor. Eğitim sonunda üyelere lisanslı sporcu olma imkanı sağlayan akademi, aileler tarafından yoğun ilgi görüyor. Eğitim gören öğrenci sayısı 743 olan spor kulübünde, lisanslı sporcu sayısını 566’ya çıktı. Çocuklarını akademiye yazdırmak için kayıt merkezlerine ilgi gösteren aileler, lisansın okul puanına da katkısı olduğunu belirtti.
Veli Ayşe Alkan, “Çocuğum akademide eğitim görerek futbolda lisans aldı. Çocuğumuzun burada hem spor yapması hem de lisans alması okul seçerken ona eklenen puan açısından önem arz ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a bu imkânı çocuklarımıza sağladığı için teşekkür ederiz” dedi.
Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, lisanslı sporcu sayısını 566’ya çıkardı. Şuanda eğitim gören spor akademisi öğrenci sayısı ise, 743’dür. Spora yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bizler sporun ve sporcunun dostu olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER