Kasımpaşa ve Kısıklı’da Erdoğan sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye yeniden üye olması, Kasımpaşa ve Kısıklı'da sevinçle karşılandı.

F5HABER F5HABER
Kasımpaşa ve Kısıklı’da Erdoğan sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye yeniden üye olması, Kasımpaşa ve Kısıklı'da sevinçle karşılandı.

16 Nisan'da yapılan referandum sonucunda cumhurbaşkanının partisine üye olmasının yolunu açan düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu AK Parti'ye 33 ay sonra tekrar geri dönmesi Erdoğan'ın yaşadığı Üsküdar Kısıklı'da sevinçle karşılandı. Kısıklı'da yaşayan vatandaşlar ve esnaflar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye üye olmasını televizyondan canlı yayında izledi. Erdoğan'ın kurucusu olduğu partiye dönmesini büyük bir sevinçle karşılayan vatandaşlar ve esnaf, alınan kararın Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kısıklı'da esnaflık yapan bir vatandaş, "Evine döndü, yurduna geri döndü. Tekrardan AK Parti'de yükselme olacağına inanıyorum" dedi.

Erdoğan'ın partisine dönmesini büyük bir sevinçle karşılayan Kısıklılı taksiciler, "Geri dönmesine seviniyorum. Onun gelmesini çok arzu ediyoruz. Onunla birlikte AK Parti yeniden hareketlenecektir" diye konuştu.

Başka bir taksici ise "Ülkemiz için, büyümemiz için, dünyaya ferman okumamız için iyi bir şey. Çok güzel oldu. Dünya hep bizi konuşacak bundan sonra. Biz birlik olduğumuz sürece kimse bizi bozamayacak bu birliğin başı da cumhurbaşkanımız" diye konuştu.

KASIMPAŞA'DA ERDOĞAN MUTLULUĞU

AK Parti'de gerçekleşecek olan kongre öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden AK Parti'ye üye olması büyüdüğü semt olan Kasımpaşa'da da vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Bazı vatandaşlar Erdoğan için ‘Sen Allah'ın bir lütfusun' diyerek tezahüratta bulunup alkışladı.

Kahvelerde Erdoğan'ın canlı yayındaki konuşmasını dinleyen ve kendisini geçmişte tanıdığını söyleyen Suat Tüysüz, "Uygun olan da zaten budur. Partiyi toplayan halkın dilinden anlayan tek adam odur. Çocukluğundan bu yana kendisi hep dürüst örnek insan olmuştur" dedi.

Erdoğan'ın tekrar partiye üye oluşunu tezahüratlar ile kutlayan Salim Yılmaz ise " Vatana millete hayırlı olsun, diyeceğimiz bu kadar. Kendisi de Kasımpaşalı çok sevindik mutlu olduk" diye konuştu.

(Mustafa Bakırhan - Mustafa Esen – Murat Delice / İHA)

SONRAKİ HABER