Fenerbahçe teknik direktör için çılgın iddia! Joachim Löw...

Fenerbahçe'de gözler Ersun Yanal'ın ardından takımın başına geçecek yeni teknik direktörde... Erol Bulut, Abdullah Avcı, Tayfun Korkut, Roger Schmidt gibi isimlerin adı geçerken listeye Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw de eklendi...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe teknik direktör için çılgın iddia! Joachim Löw...

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor... Ersun Yanal ile yolları ayıran ve Süper Lig'in ikinci devresinde son 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe'de teknik direktörün kim olacağı sorusu hala daha yanıt bulmuş değil.Fenerbahçe'de listeye hangi teknik adam eklendi?

Fenerbahçe'de teknik adam çalışması

Sarı-lacivertli yönetim serinkanlı davranarak en doğru tercihi yapmaya çalışıyor ama diğer yandan takımdaki kötü gidişat da sıkıntı yaratmaya başladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER