için kaldı

Bakan duyurdu! 250 kişi istihdam edilecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, özel sektörün katılımıyla kurulan TRBOR Bor Teknolojileri A.Ş'nin yeni tesisine 250 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

VATAN VATAN
Bakan duyurdu! 250 kişi istihdam edilecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:   "Dünya bor lideri Eti  Maden ve yine savunma sanayi alanında faaliyette bulunan özel sektörün  katılımıyla TRBOR Bor Teknolojileri A.Ş'yi kurduk. Söz konusu şirkete Eti Maden  yüzde 33 pay ile iştirak etti. Tesis ilk etapta yılda bin ton kapasiteyle bor  karbür üretimi gerçekleştirecek. Yatırım tutarı 70 milyon dolar olan tesisi 24 ay  gibi kısa bir sürede tamamlamayı planlıyoruz. Tesisimizde 250 kişiyi de istihdam  edeceğiz.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: "Terör bumerang  gibidir. Bugün desteklediğiniz terör örgütleri yarın döner, gelir sizi vurur.  Bugün küçük hesapların peşinde koşanlar yarın ne büyük bir bela ile boğuşmak  zorunda kalacaklarını anlayacaklar. Ama iş işten çoktan geçmiş olacak."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER