9 yıllık aranın ardından lezzete ve eğlenceye devam!

TGI Fridays, Suadiye ve Etiler’deki şubeleriyle bir dönem İstanbul’un en popüler adreslerinden biriydi. 2012’de kapanan mekân uzun bir aradan sonra yeniden açıldı, susamlı çıtır tavuk, mac&cheese gibi klasikler yine menüde...

HÜRRİYET HÜRRİYET
9 yıllık aranın ardından lezzete ve eğlenceye devam!

Amerikan ve Meksika mutfağının başarılı örneklerinden TGI Fridays, İstanbul’un en sevilen eğlence ve yeme-içme mekânlarından biriydi. 2012’de Türkiye’den çekilen marka, 9 yıl sonra biri Suadiye’de, biri Ataşehir’de olmak üzere iki şubeyle yeniden misafirlerini ağırlıyor. İşletmenin yeni yatırımcısı Ogün Okat “Çok özlenmişiz, harika bir ilgiyle karşılaştık” diyor.

Suadiye şubelerini ağustosta ziyaret ettiğimde menüleri kısıtlıydı, menünün kısa sürede tamamlanacağını söylemişlerdi. Geçen günlerde yeniden gittiğimde gördüm ki dediklerini yapmışlar.

9 yıllık aranın ardından lezzete ve eğlenceye devam! - Resim : 1

TGI Fridays klasiklerinden susamlı çıtır tavuk (57 lira), mac&cheese (49 lira) ve soğan halkası (47 lira) yine menüde...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER