Awkwafina: Başarıdan değil başarısızlıktan öğrenirsin

Barbaros Tapan, 13 Aralık’ta vizyona girecek “Jumanji: Yeni Seviye” filminin başrol oyuncuları Kevin Hart ve Awkwafina ile Meksika’da bir araya geldi. Ünlü komedyen Kevin Hart, röportajda eylül ayında Malibu’da geçirdiği trafik kazasından sonra yaşadığı zor günleri anlattı. Awkwafina da müzikle başlayıp sinemayla devam eden kariyerinin bilinmeyenlerini paylaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Awkwafina: Başarıdan değil başarısızlıktan öğrenirsin

 “Crazy Rich Asians”, “Ocean’s 8”, “The Farewell” ve şimdi de  “Jumanji”... Bu son filme nasıl dahil oldunuz?

- “Crazy Rich Asians” ve “Ocean’s 8” ikonik yapımlardı. Gişede çok iyiydiler. Sektöre girişimi o iki yapımla gerçekleştirmek şansına sahip olmak harikaydı. “The Farewell”, “Ocean’s 8”ten sonra geldi. Ne yapacağımı bilmediğim anda gelen bir teklifti. Oynadığım karakteri çok sevdim ve yaptım. Sonrasında yönetmenimiz Jake Kasdan, “Jumanji”de yer almam için aradı.

Neler hissettiniz? Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black... Filmin ekibi oldukça sağlam...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER