için kaldı

İş dünyası Katar’la iş birliğini güçlendirecek

İTO Başkanı Şekib Avdagiç “Türkiye ve Katar arasındaki ekonomik bağın üretime, sanayiye ve teknolojiye doğru kuvvetli bir şekilde evrilmesini arzu ediyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İş dünyası Katar’la iş birliğini güçlendirecek

 İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “Türkiye ve Katar arasındaki ekonomik bağın üretime, sanayiye ve teknolojiye doğru kuvvetli bir şekilde evrilmesini arzu ediyoruz.” dedi.

Avdagiç, Katar Finans Merkezi (QFC) tarafından düzenlenen ve QFC İş Geliştirme Direktörü Şeyha Alanoud bint Hamad Al-Thani’nin moderatörlüğünü yaptığı "Gelişen Fırsatlar: Katar ve Türkiye" başlıklı internet seminerine ilişkin AA muhabirine açıklamada bulundu.

Webinarın Türkiye Cumhuriyeti Doha Büyükelçiliği ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliği ile gerçekleştirildiğini belirten Avdagiç, Türk iş dünyasının Katar’la iş birliğinin giderek güçlendiğini belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER