Sosyal konutta ilk kura heyecanı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından yürütülen ‘Her yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nde ilk kura İzmir’de çekildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sosyal konutta ilk kura heyecanı

Karabağlar’da yapılması planlanan 750 konuta 30 bin 187 kişi başvurmuştu. Kuradan ismi çıkan Nezahet Begeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok sevinçli bir gün yaşadığını söyledi. Daha önce de toplu konut için kura çekimine katıldığını anlatan Begeç, “O zaman nasip olmamıştı ancak bugün ismimi görünce inanamadım. Heyecandan bütün gece uyumadım. Ben 55 yaşındayım, hep kiradayım” diye konuştu. Necla Tırakçı ise 44 yıldır kirada oturduklarını, şimdi ise kendi evine geçme şansını yakaladığını belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER