Hatay Stadyumu, Atakaş Hatayspor'a devredildi! İlk maç Fenerbahçe ile...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016 yılında temelleri atılan Hatay Stadyumu, Hatay Valiliği'nde düzenlenen imza töreninde yapılan protokolle Hatayspor Kulübü'ne devredildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hatay Stadyumu, Atakaş Hatayspor'a devredildi! İlk maç Fenerbahçe ile...

Hatay Valiliği binasında düzenlenen imza töreninde konuşma yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan, stadın büyük bir bölümünün tamamlandığını ifade ederek şunları söyledi;

“Gençlik ve Spor Bakanlığı’na kulübün kiralama talebini ilettik ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da kiralama talebi uygun görüldü, stadımızı Atakaş Hatayspor’a kiralıyoruz. Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, stadyumun tamamlanması konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun çok büyük destekleri oldu. Özellikle son zamanlarda bize göndermiş oldukları ödemelerle çok ciddi bir ilerleme kaydettik ve stadyumu hazır hale getirdik. Şu an imzalayacağımız protokolle de Hatay Stadyumu artık Atakaş Hatayspor’un yeni yuvası olacak. İnşallah Hatayspor yeni stadyumunda güzel maçlar oynayarak Hatay’a, Hataylılara güzel günler yaşatacak. Hatay Stadyumu’nun hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah Covid-19 salgının bitmesiyle de tribünlerin tamamını doldurup, hep birlikte Atakaş Hatayspor’un başarılarına şahitlik edeceğiz. Atakaş Hatayspor’a sonuz başarılar diliyorum.”

Hatay Stadyumu, Atakaş Hatayspor'a devredildi! İlk maç Fenerbahçe ile... - Resim : 1

SAVAŞ; AMACIMIZ, ATAKAŞ HATAYSPOR’UN AVRUPA’DA MÜCADELE ETMESİNİ SAĞLAMAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER