Dijital tarım seferberliği

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Vodafone Türkiye, önemli bir işbirliğine imza atarak Dijital Tarım Projesi’ni uygulamaya geçirdi. ATSO üyeleri bundan sonra tarlalarının durumunu, toprağın nemini ve ihtiyaçlarını uzaktan kontrol edebilecekler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dijital tarım seferberliği

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Vodafone Türkiye, Antalya’da tarım sektöründe dijitalleşme vizyonuyla önemli bir işbirliğine imza atarak Dijital Tarım Projesi’ni uygulamaya geçirdiler. Verimlilik ve tasarruf aksiyonlarıyla istikrarlı ve sürdürülebilir tarımı destekleyen proje kapsamında ATSO üyeleri, Vodafone Business Dijital Tarım İstasyonları ile tarlalarının durumunu, toprağın nemini ve ihtiyaçlarını uzaktan kontrol edebilecekler.

Dijital tarım seferberliği - Resim : 1

ÖRNEK UYGULAMA

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO’nun 2016 yılında ‘Antalya geleceğini konuşuyor’ sloganıyla başlattığı Antalya 4.0 çalışmalarının içini dolduran önemli bir projeye Vodafone Business ile başlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek şunları kaydetti: “Tüm sektörlerde, ama özellikle ülkemizin lokomotifi konumunda olduğumuz turizm ve tarımda Antalya’nın dijital dönüşümde öncü olması, dijitalleşmenin nimetlerinden yararlanarak örnek uygulamalarla fark yaratması hem Antalya’yı hem de Türkiye’yi bir adım daha ileriye taşıyacaktır. Bu anlamda Vodafone Business ve ATSO’nun dijitalleşme vizyonlarının uyuşması son derece değerlidir.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER