Ünlüler “CD Lotion'' Lansmanında Buluştu

Savaş döneminden kalmış yanık kremini formüle eden estetisyen Çiğdem Dönücü, düzenlediği özel bir etkinlik ile “CD Lotion Cilt Bakım Kremi” ve “Cilt Bakım Yağı”nı Tepe Majeur Kuruçeşme’de tanıttı. Sanat ve cemiyet dünyasının yoğun ilgi gösterdiği lansmana Deniz Akkaya, Saba Tümer, Ayla Çelik, Ceylan, Evrim Kırmızıtaş Başaran, Melda Ulusoy, Beti Ertovi, Gülbin Gürel, Sinem Yıldırım, Nalan Aksoy, Burcu Şendir, Nuray Fenercioğlu, Serap Sarı, Petek Ertüre, Burçin Okur, Raşit Bağzıbağlı, Sarp Yaman, Cihan Şensözlü ve Mert Vidinli gibi ünlü isimler katıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlüler “CD Lotion'' Lansmanında Buluştu

Kan dolaşımını ve ısıyı artırarak uyguladığı selülit giderici masaj tekniğiyle adından söz ettiren CD Lotion Kurucusu Estetisyen Çiğdem Dönücü, düzenlediği çok özel bir etkinlik ile CD Lotion Cilt Bakım Kremi ve Cilt Bakım Yağı’nı tanıttı. Tepe Majeur Kuruçeşme’de gerçekleştirilen lansmanda Dönücü’ye ünlü danışanları ve cilt bakımı meraklıları eşlik etti.

Deniz Akkaya Güzellik Sırrını Açıkladı

Lansmana katılan ünlü manken Deniz Akkaya, güzellik sırrını soran muhabirlere, “Güzellik sırrım Çiğdem Dönücü. Çiğdem, öncelikle danışanlarına bir yaşam felsefesi aşılıyor. Güzellik dediğimiz şeyin bir hapı veya kürü yok. Güzellik dediğimiz şeyin, tamamen yüksek enerjiyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Güzel dediğimiz insanlara bakın, girdikleri yerlerde enerjileriyle resmen parlıyorlar. Bunun dıştan içe doğru olması gerekiyor. Öncelikle düzgün beslenmeliyiz, bol su içmeliyiz ve kaliteli uyku uyumamız gerekiyor. Zaten bunlar sağlıklı ve iyi yaşam için gerekli. Bir de yaşamın içerisinde yer çekimine karşı koyamadığımız ufak tefek durumlar var. Onları da Çiğdem Dönücü sayesinde hallediyorum” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER