için kaldı

‘Tabipler Birliği koronavirüs kadar tehlikeli’

“16 Eylül’deki açıklamanın sonuna kadar arkasındayım. Türk Tabipleri Birliği (TTB) derhal kapatılmalıdır” görüşünü yineleyen MHP Lideri Bahçeli, “TTB’nin dünü, bugünü incelenecek. Gerekirse arkadaşlarımızca hazırlanacak dosya Cumhuriyet savcılıklarına intikal ettirilecektir” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Tabipler Birliği koronavirüs kadar tehlikeli’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Tabipler Birliği’nin kapatılmasıyla ilgili Başkanlık Divanı üyesi bir arkadaşımızın başkanlığında bir heyet teşekkül etmiştir. Bu heyet marifetince TTB’nin dünü, bugünü, bütün fiili ve eylemleri incelenecek, gerekirse hazırlanacak dosya Cumhuriyet savcılıklarına intikal ettirilecektir” dedi.

HÜKÜMET SAMİMİYETLE DİRENİYOR

Türk Tabipler Birliği ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, şunları kaydetti: “Her gün insanlarımızı kaybediyoruz. Vaka sayısı giderek tırmanıyor. Buna karşılık hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve diğer sağlık çalışanlarımız hakikaten insanüstü bir emek sarf ediyor. Hükümet canla, başla, samimiyetle habis virüse karşı direniyor, bütün imkânlar seferber ediliyor. Sağlık Bakanımız çok başarılı. Fedakâr hekimlerimiz ve sağlık personelimiz özveriyle felaketin önünü kesmeye uğraşıyorlar. Maske, mesafe ve temizlik kurallarının ihlal edilmesinden kaynaklı risk ve tehditler yoğunlaştıkça elbette kaybımız ve kaygımız çoğalıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER