için kaldı

Almanya'da Evlenmek İçin Gerekli Olan Şartlar Ve Belgeler (Evraklar) Nelerdir? Almanya'da Evlilik Başvurusu

Bütün ülkelerde olduğu gibi Almanya'da da evlilik için bazı prosedürler bulunmaktadır. Almanya'da resmi evlilik genellikle karmaşık bir süreçtir. Resmi evliliklerin yapılabilmesi için gerekli bazı prosedürler ve belgeler gereklidir. Peki Almanya'da evlenmek için gerekli olan şartlar ve belgeler (evraklar) nelerdir? Almanya'da evlilik başvurusu nasıl yapılır? Sizler için detayları derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Almanya'da Evlenmek İçin Gerekli Olan Şartlar Ve Belgeler (Evraklar) Nelerdir? Almanya'da Evlilik Başvurusu

Resmi evlilikler için bazı şartların yerine getirilmesi gereklidir. Bütün ülkelerin prosedürleri farklıdır. Almanya'da bu ülkelerden birisidir. Almanya'da resmi evliliğin gerçekleşmesi için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu prosedürler yerine getirilmez ise evlilik geçerli olmayacaktır.

 Almanya'da Evlenmek İçin Gerekli Olan Şartlar ve Belgeler (Evraklar) Nelerdir?

 Almanya'da resmi olarak evli sayılabilmek için ilk olarak resmi nikahın kıyılması gerekmektedir. Resmi olarak kaydedilen bir evlilik gerçekleşmez ise yasalar önünde evliliğin bir geçerliliği bulunmamaktadır. Almanya'da bulunan yabancı vatandaşlar Almanya sınırları içerisinde kendi büyükelçiliklerinde evlenebilirler.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER