için kaldı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Dendias dürüst davranmadı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile görüşmelerin beklenenden pozitif bir atmosferde geçmesine rağmen daha sonra gerçekleştirilen basın toplantısında konuk bakanın “dürüst davranmadığını” belirterek,”Yoksa söyledikleri her şeye bir cevabımız var, devlet ve millet olarak haklılığımızı ifade ederiz, bundan korkumuz yok” diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Dendias dürüst davranmadı

Çavuşoğlu, önceki akşam Habertürk’te katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtlayarak değerlendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu, “Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin olmadığı bir platformun hiçbir işe yaramayacağını anlatıyoruz. Sözümüzü dinlemedikleri için sahada attığımız adımlarla bunu ispatlamış olduk. Biz hakça bir paylaşımdan yanayız” dedi. Türkiye ile Yunanistan arasındaki sorunların bir görüşmede çözülemeyeceğini belirten Dışişleri Bakanı, zor konuların çözümüne odaklanılması gerektiğini dile getirdi.

FRANSIZ GEMİSİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER