Total 14 ilde 2 bin 500 ustayla buluşacak

Türkiye'de madeni yağ sektörünün önde gelen üreticisi Total, 2019 yılı boyunca 14 ilde düzenleyeceği etkinliklerle 2 bin 500 ustayla buluşmayı hedefliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Total 14 ilde 2 bin 500 ustayla buluşacak

Türkiye'de 28 yılı aşkın süredir madeni yağların üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Total, ustalarla olan iletişimine hız kesmeden devam ediyor. Total, 2019'da "Ustalarla Beraberiz" etkinlikleri kapsamında 14 ilde, 15 noktada, binek, hafif ticari ve ağır dizel araçlara hizmet veren yaklaşık 2 bin 500 ustayla buluşmayı hedefliyor.

Bursa Sheraton Otel'de 26 Haziran Çarşamba günü başlayacak "Total Ustalarla Beraberiz" etkinlikleri Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında, Bursa, Sakarya, Antalya, Adana, Diyarbakır, Giresun, Samsun, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Van, Sivas ve Ankara illerinde düzenlenecek.

FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER