Beşiktaş'ta sıkıntı! Abdullah Avcı'yı kara kara düşündüren olay!

Bratislava maçı sonrası Abdullah Avcı kara kara düşünmeye başladı.

GASTE24 GASTE24
Beşiktaş'ta sıkıntı! Abdullah Avcı'yı kara kara düşündüren olay!

Süper Lig'in 5. haftasında Pazartesi günü Vodafone Park'ta Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta stoper sıkıntısı var.

Gazişehir maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Domagoj Vida'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Şilili Enzo Roco da Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sezona 3 as stoper ile başlayan siyah-beyazlılarda Victor Ruiz de UEFA Avrupa Ligi'ndeki Bratislava maçında sakatlanarak oyundan çıktı.

Yerini Atiba'ya bırakan İspanyol futbolcunun durumunun ciddi olması durumunda Abdullah Avcı'nın elinde Başakşehir maçına A takımdan oynatacak stoper kalmayacak.

ÇARE NECİP VE ALTYAPI

Avcı, Ruiz'in sakatlığının ciddi olması durumunda ise çareyi Beşiktaş'ın altyapısında arayacak. Necip'in daha önce stoper oynaması nedeniyle o bölgede görevlendirmesi ve yanına da altyapıdan Erdem'i oynatması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER