Galatasaray'ın yeni transferi OIimpiu Morutan'ın artıları ve eksikleri: Asist makinesi

5 yıllık sözleşme imzalanan Morutan, her iki kanatta ve on numarada görev yapabilen, skor katkısı yüksek bir isim. Fatih Terim’in de ifade ettiği üzere ‘problem çözen’ bir oyuncu olan Morutan’ın bir diğer avantajı ise henüz 22 yaşında olması.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'ın yeni transferi OIimpiu Morutan'ın artıları ve eksikleri: Asist makinesi

Spor Servisi / Ali Naci KÜÇÜK - Transferde genç isimlere ağırlık veren Galatasaray, en ciddi yatırımlarından birini Olimpiu Morutan’a yaptı. Sarı kırmızılılar, 22 yaşında ve 1.73 metre boyundaki oyuncu için Romanya’nın FCSB takımına, bonuslar dahil 3,5 milyon Euro ödeyecek.

Kendisine de 5 yılda toplam 3 milyon Euro verilecek olan Morutan’ın toplam maliyeti böylelikle 6,5 milyon Euro’yu bulacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, “12 milyon Euro’lardan nerelere geldik” sözleriyle ucuza aldıklarını ima ettiği genç futbolcunun özelliklerini Hürriyet okurları için araştırdık. Sarı kırmızılı kulübün scout ekibinin 4 yıldır yakından takip ettiği Olimpiu Morutan’ın artıları ve eksileri şöyle:

ARTILARI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER