için kaldı

Esenyurt'ta şoke eden baskın! 'Bakamıyorsanız bize satın'

İstanbul Esenyurt'ta polis, ihbar üzerine kaçak bir doğumhaneye baskın yaptı. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin durumu iyi olmayan ailelere “Siz bakamıyorsanız bize satın” teklifinde bulunduğu iddia edildi. Baskın anı görüntülenirken sözde doktor ve yardımcısı tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Esenyurt'ta şoke eden baskın! 'Bakamıyorsanız bize satın'

Esenyurt’ta bir apartman dairesinin kaçak muayenehane yapıldığı ihbarını alan Esenyurt Asayiş Büro Ekipleri, işyerini izlemeye aldı. Ekipler, yaklaşık 1 ay önce yabancı uyruklu iki kişi tarafından kiralandığı tespit edilen dairede yabancı uyruklu kadınlara doğum yaptırıldığını belirledi. Durumu olmayan ailelere para karşılığında bebeklerini satabileceklerini ifade eden şüpheliler yapılan ihbar üzerine yakayı ele verdi.

BASKIN ANI KAMERADA

İhbar üzerine sözde muayenehaneye baskın düzenleyen Esenyurt Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, işyerinde muayene için gelen kişilerle birlikte sözde doktor Ö.K. ile yardımcısı sözde ebe A.O.’yu gözaltına aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER