için kaldı

Doğal Görünümlü Burun Estetiği

Burun estetiği sonrası doğal görünüm operasyonun ana hedefidir. Burundaki fiziksel ve işlevsel sorunları giderip yüzün doğal bir görünüme kavuşarak güzelleşmesini sağlamak estetik operasyonun temel amacıdır. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sabri Algun Aka, doğal görünümlü burun estetiğinde olması gereken kriterleri sizler için anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doğal Görünümlü Burun Estetiği

Burnun nefes alma işlevini en sağlıklı hale getirirken görünümünü de yüzün diğer ögeleriyle uyumlu hale getirilmelidir.

Burun estetiğinin doğal bir görünüme kavuşması ve estetik operasyon geçirildiğinin belli olmaması özgüvenin artmasını sağlar. Estetik cerrahideki gelişmeler sayesinde hem burnun temel işlevini koruyan hem de en ideal şekli sağlayan operasyonlar yapılabilmektedir. Estetik cerrahideki gelişmeler sayesinde burunda belirgin bir dikiş izi olmaması, yeni burun tasarımının yüzle uyumlu olması doğal görünüm sağlayan kriterler arasındadır.

Yeni burun şekline nasıl karar verilir?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER