Tamer Tuna: Ligler oynanmalı, sıra belirlenmeli

Fraport-TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin tamamlanması gerektiğini belirterek, "Lig oynanmalı. Sıralama belirlenmeli. Böyle bir olayda alttaki takımların haksız rekabeti doğacak ya da planlamanın yanlışına düşecek, ekonomik bütçeleri daha da aşacak takımlar olabilir" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tamer Tuna: Ligler oynanmalı, sıra belirlenmeli

Tuna ayrıca, salgından dolayı yaşanan ekonomik sıkıntılara da dikkat çekerek, "Kendimizi de eleştirmek istiyorum, bu ekonomik şartlarda çok yüklü ücretler kazandığımız bir dönem yaşıyorduk. Bu biraz daha aşağılara çekilmeli. Maaş indirimleri ya da kendi yapacağımız indirimler bundan sonra da devam edecek ücretlerin örneklerini oluşturmalı. Alınacak kararlar bir bütünlük içerisinde düşünülmeli. Başkanımızla konuştuk ama böyle bir talep olmadı. Fedakarlığı, oynamadığımız bu dönemde herkesin de yapacağını biliyorum, yapmalılar da" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Tamer Tuna, şu an dinlendiği Bodrum’daki evinin bahçesine Demirören Haber Ajansı ekibini kabul ederek ve izolasyona dikkat edip sosyal mesafeyi koruyarak özel açıklamalarda bulundu.

Kendimizi de eleştirmek istiyorum, bu ekonomik şartlarda çok yüklü ücretler kazandığımız bir dönem yaşıyorduk. Bu biraz daha aşağılara çekilmeli. Maaş indirimleri ya da kendi yapacağımız indirimler bundan sonra da devam edecek ücretlerin örneklerini oluşturmalı. Alınacak kararlar bir bütünlük içerisinde düşünülmeli. Başkanımızla konuştuk ama böyle bir talep olmadı. Fedakarlığı oynamadığımız bu dönemde herkesin de yapacağını biliyorum, yapmalılar da.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER