Galatasaray'da üç flaş ayrılık

Galatasaray'da gelecek sezon öncesi takımda kalacak ve gidecek isimler de netleşti.

POSTA POSTA
Galatasaray'da üç flaş ayrılık

Galatasaray kurmayları sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Selçuk, Donk, Mariano ve Nagatomo'nun durumunu da masaya yatırdı. Bu dört oyuncunun 3 aylık maaşının ortalama 2 milyon euro'yu bulması nedeniyle olağanüstü kararlar alınması kararlaştırıldı. Selçuk ve Nagatomo'ya teşekkür edilecek. Mariano'nun da takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.


Şener de gidiyor

Galatasaray'da Saracchi'nin 1 yıl daha sözleşmesi var, Kurzawa ve Hasan Ali Kaldırım isimlerinin ön plana çıktığı Galatasaray'da bu oyunculardan biriyle anlaşma sağlandığı takdirde Fatih Terim, ikili rotasyon uygulayacak. Nagatomo'nun yanı sıra Şener'le de yollar ayrılacak.

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, corona virüsü salgı kapsamında sarı kırmızılı kulüp için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan deneyimli oyuncu, takım arkadaşlarının da aynı görüşte olduğuna inandığını ifade etti.

Selçuk İnan'ın paylaşımı şu şekilde:




Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER