Mehmet Sekmen: 'BB Erzurumspor altyapıya yatırım yapacak'

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, altyapısı olmayan bir kulübün transferlerle istenilen neticeleri alamadığını belirterek, bu alanda yatırım yapacaklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mehmet Sekmen: 'BB Erzurumspor altyapıya yatırım yapacak'

Mehmet Sekmen, Yakutiye ilçesindeki bir spor tesisinde düzenlenen amatör futbol kulübü sporcularına malzeme desteği programında yaptığı konuşmada, kentin kayıtlı ve lisanslı sporcu bakımından Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Erzurum'un bir spor şehri olmasını, sporun her dalında temsil edilmesini istediklerini ifade eden Sekmen, şöyle konuştu:

"Belediye olarak yaz ve kış spor okulları açarak ilgi duyan gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak hem de yetenekli gençleri burada tespit ederek spor camiasına katmaya önem veriyoruz. Erzurum'da yüksek irtifa kamp merkezi konusunda önemli adımlar attık. Gerek sahalar ve spor salonları ile sadece futbol değil, basketbol, voleybol, boks karate, judo, kış sporları aktiviteleriyle burası bir kamp merkezi haline geldi."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER