Samsung’dan Çinli üreticilere göz dağı! Galaxy A31 tanıtıldı!

Samsung uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi de Samsung Galaxy A31 tanıtıldı! Galaxy A31 özellikleri ve diğer detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Samsung’dan Çinli üreticilere göz dağı! Galaxy A31 tanıtıldı!

Akıllı telefon pazarındaki rekabet iyiden iyiye kızışmış durumda. Çinli üreticilerin agresif fiyat politikası karşısında atağa geçen Samsung ardı ardına uygun fiyatlı telefonlar tanıtıyor. Bu modellerden sonuncusu ise bugün resmiyet kazanan Galaxy A31 oldu.

Samsung’dan Çinli üreticilere göz dağı! Galaxy A31 tanıtıldı!

Damla çentik tasarımıyla gelen Galaxy A31 gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio P65 yonga setinden alıyor.  Sistemini 4GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 64GB. Teknik özellikleri bakımından A31’in kısa süre önce tanıtılan M31’e çok benzediğini söyleyebiliriz.

Samsung’dan Çinli üreticilere göz dağı! Galaxy A31 tanıtıldı! - Resim : 1

1080p+ çözünürlükte 6.4 inçlik SuperAMOLED ekranla elen telefon 20MP’lik ön kamerasıyla beklentileri karşılıyor. Arka yüzde ise dikdörtgen şeklinde konumlandırılmış 4’lü ana kamera modülü yer alıyor. Burada 48MP’lik ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı, 5MP’lik makro ve 5MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor.

5000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın hayli üzerinde bir pilden beslenen telefonda 15W hızlı şarj adaptörü de bulunuyor. Telefonun fiyatı ise 205 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Samsung’dan Çinli üreticilere göz dağı! Galaxy A31 tanıtıldı! - Resim : 2

Galaxy A31 özellikleri ve fiyatı itibariyle M31’e hayli benziyor. Bu bağlamda cihazın fiyatının da M31 gibi olacağını söylemek mümkün. Hali hazırda Galaxy M31 ülkemizde 2700TL civarında bir satış fiyatına sahip. Bu da demek oluyor ki Galaxy A31 fiyatı da bu dolaylarda olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER