Emirates, 25 Haziran itibarıyla İstanbul uçuşlarına başlıyor

Emirates yolcuları için İstanbul dahil 10 yeni şehir ekleyerek Dubai üzerinden 40 şehre uçuş imkanı sunuyor. Haziran ayında mevcut 14 rotaya sefer sıklığının artmasıyla daha fazla seyahat seçeneği oluşturuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emirates, 25 Haziran itibarıyla İstanbul uçuşlarına başlıyor

BAE vatandaşlarının ve BAE'de ikamet edenlerin seyahat etmesini kolaylaştırmaya yönelik yeni protokoller, BAE'nin seyahatlerin ve diğer ekonomik faaliyetlerin devam etmesinde sergilediği iyi planlanmış yaklaşımı yansıtıyor.

Emirates 10 şehirde daha yolcuları için tarifeli uçuş sunacağını duyurdu: Kolombo (20 Haziran'dan itibaren), Sialkot (24 Haziran), İstanbul (25 Haziran'dan itibaren); Auckland, Beyrut, Brüksel, Hanoi ve Ho Chi Minh City (hepsi 1 Temmuz'dan itibaren) ve Barselona ve Washington DC (hepsi 15 Temmuz'dan itibaren).

Emirates’in Sri Lanka, Vietnam ve Pakistan kalkışlı uçuşları sadece BAE ve sonraki varış noktalarına giden yolcuları taşıyacaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER