Atakan Kayalar'dan şoke eden Aleyna Tilki sözleri!

10 yaşındaki Atakan Kayalar birkaç gündür Türkiye'nin gündeminde. Atakan'ı popüler eden durum 5 ayda 250 kitap okuduğunu söylediği video oldu. Bu durumun haberlere yansımasının ardından Aleyna Tilki, Atakan hakkında paylaşımda bulundu. Aleyna, paylaşımında Atakan ile tanışması gerektiğini söyledi. Atakan Kayalar ise Aleyna Tilki’nin paylaşımına bir video ile cevap verdi. Kayalar’ın, Aleyna’ya verdiği cevap ise herkesi şoke etti. İşte Atakan’ın Aleyna’ya verdiği o cevap...

VATAN VATAN
Atakan Kayalar'dan şoke eden Aleyna Tilki sözleri!

Müzik prodüktörü Erol Köse ile birlikte sosyal medyada bir paylaşım yapan Atakan Kayalar, kendisine "Ruh eşimsin" diyen Aleyna Tilki'ye yanıt verdi.   Sosyal medyada yayınlanan bir video ile tanınan Atakan Kayalar, Erol Köse'nin sunduğu TV programına katıldı. Program öncesinde Atakan ve ünlü müzik prodüktörü Erol Köse, Instagram'da bir video yayınladı. Atakan bu videoda, kendisine sosyal medyada "Tanışmamız lazım Atakan, ruh eşim gibisin" mesajı gönderen Aleyna Tilki'ye yanıt verdi.   "RAP VE ALEYNA TİLKİ DİNLEMEM"   Erol Köse ile kamera karşısına geçen Atakan, Köse'nin sorduğu "Neler dinliyorsun Atakan" sorusuna, "Neler dinlemediğimi söyleyeyim ben, ondan sonrasında anlaşılacaktır. Rap ve Aleyna Tilki dinlemem" yanıtını verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER