İnanılmaz bir gafa imza atan Mehmet Metiner özür diledi

AK Parti'li eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, katıldığı canlı yayında Melih Gökçek’in FETÖ ile ilgili attığı tweeti İmamoğlu atmış gibi okuyarak “Bunu CHP İstanbul adayı diyor. Bu kadar FETÖ severlik nereden geliyor" diyerek inanılmaz bir gafa imza atmıştı. Metiner sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak özür diledi.

F5HABER F5HABER
İnanılmaz bir gafa imza atan Mehmet Metiner özür diledi

14 Haziran'da Haber Global'de yayınlanan 'Neden?' programına katılan Mehmet Metiner kullandığı ifadelerle sosyal medyada tepki topladı.

Metiner, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in attığı bir tweeti Ekrem İmamoğlu atmış gibi okudu.

Metiner’in canlı yayında okuduğu söz konusu tweette , "Terbiyeni takın. Fethullah Gülen’e FETÖ diyemezsin. Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi? Lütfen özür dile" ifadeleri yer alıyordu.

Mehmet Metiner, Gökçek’in tweetini İmamoğlu atmış gibi okuyarak, "Bunu CHP İstanbul adayı diyor. Bu kadar FETÖ severlik nereden geliyor" şeklinde konuştu.

METİNER ÖZÜR DİLEDİ

Mehmet Metiner, canlı yayın sonrasında gelen tepkiler üzerine bir mesaj paylaştı. Twitter hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapan Metiner, “CHP adayına ait olmadığını sonradan öğrendiğim o tweet üzerinden yaptığım eleştiriden dolayı kamuoyundan özür dilerim. Biz yanlışlığımızı gördüğümüzde özür dileyecek kadar erdem sahibiyiz. CHP adayı gibi değiliz hamdolsun” ifadelerini kullandı.

İnanılmaz bir gafa imza atan Mehmet Metiner özür diledi - Resim : 1

SONRAKİ HABER