İstanbul Valisi Yerlikaya duyurdu: Ödemeler bugün tamamlanıyor

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Ekonomik İstikrar Kalkanı" kapsamında 1000 liralık sosyal yardım alan vatandaşların ödemelerinin bugün tamamlanacağını duyurdu.

VATAN VATAN
İstanbul Valisi Yerlikaya duyurdu: Ödemeler bugün tamamlanıyor

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Ekonomik İstikrar Kalkanı" kapsamında 1.000 liralık sosyal yardım alan vatandaşların ödemelerinin bugün tamamlanacağını duyurdu.   İstanbul Valisi Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;   “Ekonomik İstikrar Kalkanı” ile 1.000? sosyal yardım ve 2022 kanunu kapsamında maaş alan İstanbul’da 142.207 vatandaşımız bulunuyor. Cuma günü 10.00’dan bugün (cumartesi) 18.00’e kadar 100.244 ailemize maaşlarını evlerinde teslim ettik. 41.963 vatandaşımıza yarın (pazar günü) inşallah teslim edeceğiz"  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER