için kaldı

Ablası Hadise'yi çıldırttı

Hülya Açıkgöz, Hadise için satın aldığı ‘hadise.com’ adresini satışa çıkardı. Daha önce adresi kendi üzerine geçirmek isteyen Hadise ablasına dava açmış ve kaybetmişti.

POSTA POSTA
Ablası Hadise'yi çıldırttı

Hülya Açıkgöz, menajerliğini yaptığı dönemde kardeşi Hadise için ‘hadise.com’ adresini 30 bin tL ödeyerek satın almıştı. Ama malum; geçen yıl araları bozuldu. Adresi kendi üzerine geçirmek isteyen Hadise, satın alma işleminin yapıldığı isviçre’de ablasına dava açtı. Ama kaybetti.

Ablası Hadise'yi çıldırttı - Resim : 1

"Zehirli insan zehirlidir"

Hülya Açıkgöz de ‘hadise.com’u 30 bin dolara satılığa çıkardı. Buna sinirlenen Hadise ınstagram’dan yaptığı açıklamada “O hâlâ senin kız kardeşin demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir! Aileden olsun ya da olmasın size sürekli zarar veren insanlardan kaçmakta özgürsünüz” dedi.

Ablası Hadise'yi çıldırttı - Resim : 2


Hadise, Kaan Yıldırım'ın ailesiyle tanıştı

Hadise: Anne duası almadan asla sahneye çıkmam

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER