için kaldı

Quaresma’ya F.Bahçe ve G.Saray’ın transferleri soruldu

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma, "Rakiplerin hamleleri bizi endişelendirmiyor. Türkiye'ye önemli oyuncular gelmesi bizi sadece motive eder ve kaliteyi artırır. Doğru işler yaparsak hedefe ulaşırız" dedi.

F5HABER F5HABER
Quaresma’ya F.Bahçe ve G.Saray’ın transferleri soruldu

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma, "Rakiplerin hamleleri bizi endişelendirmiyor. Türkiye'ye önemli oyuncular gelmesi bizi sadece motive eder ve kaliteyi artırır. Doğru işler yaparsak hedefe ulaşırız" dedi.

Quaresma, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Poretekizli oyuncu "Buraya gelmem için çaba gösterenlere teşekkür ediyorum. Burada güzel günler geçirmiştim. Dönme konusunda arzum vardı. Burada harika bir takım ve teknik heyet var. Büyük işler çıkarmak için imkanlar mevcut. Benim de başarıya katkı sağlama isteğim var. Başkanımızla görüştüm. Geçmişte olan geçmişte kaldı. Birlikte yeni bir sayfa açıyoruz. Artık bugünü ve geleceği konuşuyoruz. Burada kupalar kazanmak istiyorum. Kulüp ve ben yeni bir sayfa açtık" diye konuştu.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Hedefinin Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak olduğunu kaydeden Ricardo Quaresma, "Burada şampiyonluk yaşayamamış olmam beni üzdü. Harika bir taraftarımız var. Geri dönmemde önemli rol oynadılar. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamadan kariyerimi sonlandırmak istemiyorum. Her şeyimi vereceğim. Daha önce önemli işler yapabileceğimi gösterdim. Takım arkadaşlarımla yardımlaşacağım. Hiçbir oyuncu tek başına maçı kazanamaz. Arkadaşlarıma yardımcı olma konusunda kararlıyım" ifadelerini kullandı.

"ŞENOL GÜNEŞ DEĞERLİ BİR HOCA"

Ynei teknik direktörleri hakkındaki fikri sorulan yıldız oyuncu, "Şenol Güneş değerli bir hoca. Onunla bir deneyim yaşamak öğretici olacak. Güneş kariyeri boyunca başarılar yaşamış tecrübeli bir hoca. Umuyorum onunla beraber kupalar kazanacağız" dedi.

KAÇ NUMARALI FORMAYI GİYECEK ?

Kaç numaralı formayı giyeceği sorulan Portekizli, "7 numarayı seviyorum. Ama şu anda o numarayı giyen bir arkadaşım var. Ona saygı göstermem gerekiyor. Önemli olan numara değil. Kulübün ve taraftarların beklentisine cevap vermek istiyorum" dedi.

"TÜRKİYE'DE BAŞKA KULÜPTE..."

"Hedefimiz derbileri kazanmak, bunun yanında küçük takımları da yenmemiz gerekiyor" diye devam eden Quaresma, "Türkiye'de başka bir kulüpte oynamam. Kulübe ve taraftara hayranım. Başka bir takımda olmak saygısızlık olurdu. Başka bir kulübü hiçbir zaman düşünmedim" ifadelerini kullandı.



RAKİPLERİN TRANSFERLERİ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldız transferleri hakkındaki fikri de sorulan Quaresma, "Rakiplerin hamleleri bizi endişelendirmiyor. Türkiye'ye önemli oyuncular gelmesi bizi sadece motive eder ve kaliteyi artırır. Ben ve arkadaşlarım işimize odaklanacağız. Doğru işler yaparsak hedefe ulaşırız" dedi.

"BABA OLMAK HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ"

Quaresma, baba olmasıyla ilgili ise, "Baba olmak hayatımı değiştirdi. Onların getirdiği farklı bir sorumluluk var. Deneyimler beni değiştirdi. Ailemin hayatımda çok önemli bir yeri var" ifadelerini kullandı.

(İHA)

SONRAKİ HABER