Traktör şarampole uçtu: Aynı aileden 1 ölü, 2 yaralı

Aydın’ın Germencik ilçesinde, traktörün şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Traktör şarampole uçtu: Aynı aileden 1 ölü, 2 yaralı

 

Kaza, saat 16.00 sıralarında Çamköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Nuri Dinçer (40), eşi Meliha Dinçer (37) ve kayınvalidesi Gülsüm Kuzu (55) ile römork bağlı traktörle zeytin bahçesinden eve döndükleri sırada Nuri Dinçer’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada traktörün römork kısmında bulunan kayınvalide Gülsüm Kuzu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Sürücü Nuri Dinçer ve eşi Meliha Dinçer ise yaralı olarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybeden Gülsüm Kuzu’nun cenazesi ise Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER