iOS yerine iPhone OS gelebilir

Apple, iOS 14 ile birlikte isim değişikliğine giderek iOS 14 yerine iPhone OS ismini kullanabilir. Bu işletim sisteminin iPhone özelinde bir sürüm olacağı iddia edildi.

POSTA POSTA
iOS yerine iPhone OS gelebilir

Apple'ın mobil işletim sistemi iOS, iPad'lerde yol ayrımına gitmiş ve iPadOS adıyla anılmaya başlamıştı. Firmaya yakın kaynakların iddialarına göre iPhone ailesi de iPhone OS olarak ekosistemde farklılaşacak.Bu durumda iOS sadece iPod için mi kullanılacak yoksa tamamen mi isim listesinden silinecek bilinmiyor.

Bununla birlikte iPhone ailesinin yakın zamanda Apple Phone olarak isimlendirileceği iddia ediliyor. Ancak Apple’ın, bir ikon haline gelen iPhone isimlendirmesinden vazgeçmeyeceğini düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER