Terör saldırısında hayatını kaybeden dolmuş sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı

F5HABER F5HABER
Terör saldırısında hayatını kaybeden dolmuş sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı



Beşiktaş'taki terör saldırısının kurbanlarından biri, Taksim - Bostancı dolmuşu sürücüsü 24 yaşındaki Velat Demiroğlu'nun cenazesi, Kartal Soğanlık Merkez Camii'ndeki törenin ardından memleketi Diyarbakır'a gönderildi.. Velat Demiroğlu'nu son yolculuğuna aralarında babası, annesi, yakınları ve arkadaşlarının bulunduğu kalabalık bir grup uğurladı.

BABA TAZİYELERİ KABUL ETTİ. KARDEŞİ ASKER

Cenazede taziyeleri Velat'ın babası Mehmet Demiroğlu kabul etti. Anne Sultan Demiroğlu oğlunun ardından ağıtlar yaktı. Velat'ın Abdurrahman adlı kardeşi İzmir'de askerlik görevini yapıyordu. Velat Demiroğlu için dua edildi ve helallik alındı.

TERÖRÜ LANETLEDİLER

Cenazeye katılan Velat Demiroğlu'nun hemşerisi Hacı Duman, teröre lanet etti. Gözyaşları içerisinde konuşan Duman, “Biz bu tür olaylara lanet ediyoruz. Kürt halkı olarak böyle şeyleri istemiyoruz. Nefret ediyoruz. Lanet ediyoruz. Biz Türk'üz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Bir bayrağımız var ; o da ay- yıldızımız. Bu lanet terör Türkiye'nin başına bela olmuş, insanlar katlediliyor" dedi.

CENAZE DİYARBAKIR'DA DEFNEDİLECEK

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Demiroğlu'nun cenazesi cenaze aracına taşındı. Velat Demiroğlu'nun cenazesinin yarın Diyarbakır'ın Çınar ilçesi, Bare Köyündeki aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

(FOTOĞRAF)

(DHA - Uğur AYAZSIN)
SONRAKİ HABER