Fiyatı ile korkutan bileklik: Fitbit Charge 4

Akıllı bileklik için yüksek bir fiyat etiketine sahip olan Fitbit Charge 4, Türkiye pazarında satışa sunuldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Fiyatı ile korkutan bileklik: Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4, dahili GPS, Active Zone Minutes, Uyku Araçları, Spotify kontrolü gibi özelliklere sahip olan markanın kadar ürettiği en gelişmiş sağlık ve fitness takip bilekliği olma özelliğini taşıyor. Ancak bu gelişmişlik cihazın fiyatına da yansımış gibi görünüyor. Piyasada satılan akıllı bileklikler 150-500 TL aralığında iken Fitbit Charge 4'ün fiyatı ise dudakları uçuklatacak cinsten.

Fiyatı ile korkutan bileklik: Fitbit Charge 4

Dahili GPS, Active Zone Minutes, Spotify gibi yeni özellikleriyle Fitbit Charge 4, Fitbit’in en gelişmiş sensör & özellik kombinasyonuna sahiptir. Fitbit Charge 4 şık tasarımı, yüzmeye dayanıklılığı ve 7 güne kadar pil ömrüyle tüm beklentilerinize uygun sağlık & fitness takip cihazı…

Sadece Charge 4’de bulunan ‘’Active Zone Minutes’’ özelliği, spor yaparken ya da aktif olunan anlarda geçirilen süreyi, dinlenme kalp atış hızını ve yaş bilgilerini baz alarak analiz ediyor. Otomatik egzersiz algılama özelliği ile birçok farklı aktiviteyi tanıyarak takip eden Charge 4, Aktif Alan Süresi ile yeni bir kişisel ölçüm standardı getiriyor ve önde gelen sağlık kuruluşlarının önerileri de baz alınarak haftalık olarak 150 dakikalık bir hedef için kullanıcıları motive ediyor. Böylelikle egzersizlerin sağlığınıza etkilerini daha detaylı inceleyebiliyorsunuz.

Fitbit Charge 4 Türkiye fiyatı

Charge 4 ve Charge 4 Special Edition, Vodafone’da satışa sunuldu. Haziran sonu itibariyle Arçelik, Medimartk, Hepsiburada, Gittigidiyor, Amazon ve Trendyol’da satışa sunulacak. Charge 4, 1.099 TL fiyatla siyah, bordo ve lacivert renk seçenekleriyle tüketicilere sunulacak. Charge 4 Special Edition ise 1.299 TL fiyatla, özel granit reflektör/siyah dokuma kayış ve egzersiz ya da daha spor bir görünüm için klasik siyah kayışla satışa çıkacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER