70 yıllık hayal: Nükleer santral inşaatı yükseliyor

Hükümet, virüs salgınının ekonomiye olası etkilerini en aza indirmek ve üretimin devamlılığını sağlamak için bir çok önlemi peş peşe devreye aldı, almaya devam ediyor.

POSTA POSTA
70 yıllık hayal: Nükleer santral inşaatı yükseliyor

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Önce bu salgının üstesinden geleceğiz. Bunu yaparken ekonomimizi, üretimimizi ayakta tutacağız. Sadece salgının etkilerini gidermek için değil, sonrasında oluşacak yeni dünya düzeninde en güçlü şekilde yerimizi almak için çok daha fazla çalışacağız” dedi. Bakan Albayrak ayrıca, Rusya ile birlikte Mersin’de yürütülen ve Türkiye’nin ilk nükleer santrali projesi olan Akkuyu NGS’nin koronavirüs salgınına rağmen devam ettiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER