Suudi Arabistan ve BAE'de koronavirüs vaka sayıları arttı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı Suudi Arabistan'da 2 bin 932'ye, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 2 bin 659'a yükseldi.

VATAN VATAN
Suudi Arabistan ve BAE'de koronavirüs vaka sayıları arttı

Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 137  kişide daha Kovid-19 tespit edilmesiyle ülkedeki vaka sayısının 2 bin 932'ye  çıktığı belirtildi.   Açıklamada ayrıca, ülkede 16 kişinin daha iyileştiği ve sağlığına  kavuşanların sayısının 631'e ulaştığı aktarıldı.   Suudi Arabistan'da bugüne kadar 41 kişi koronavirüsten hayatını  kaybetti.   BAE'de vaka sayısı 300 arttı   BAE Sağlık Bakanlığı da ülkede 300 kişinin daha Kovid-19'a  yakalandığını duyurdu. Böylece toplam vaka sayısı 2 bin 659'a yükseldi.   Açıklamada, sağlığına kavuşanların sayısının da 53 artarak 239'a  ulaştığı ifade edildi.   BAE'de daha önce Kovid-19 nedeniyle 12 kişinin yaşamını yitirdiği  bildirilmişti.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER