Netflix'in ilk Türk filmi: Yarına Tek Bilet yayında!

Belgesel, film ve dizilerin yer aldığı bir platform olan Netflix, ilk Türk filmini dün yayınladı! Yarına Tek Bilet bir aşk hikayesini konu alıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Netflix'in ilk Türk filmi: Yarına Tek Bilet yayında!

Birbirinden güzel içeriklerin yer aldığı Netflix, ülkemizde hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına sahip. Özellikle karantina günlerinin vazgeçilmezi haline gelen platform, ortaya koyduğu projeler ile de beğeni topluyor. Sık sık Netflix yapımı dizi ve filmleri görüyoruz ancak şimdiye kadar hiç Netflix yapımı bir Türk filmine şahit olmamıştık. İşte Yarına Tek Bilet bu anlamda bir ilki bizlere yaşatıyor. Film bir aşk hikayesini konu alıyor.

Netflix'in ilk Türk filmi: Yarına Tek Bilet yayında! - Resim : 1

Netflix'in ilk Türk filmi: Yarına Tek Bilet yayında!

Netflix yapımı ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet dün yayına girdi. Baş rollerinin Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger tarafından paylaşıldığı filmde İzmir'e giden bir trende yolları kesişen iki yabancının hikayesi ilginç ve vurucu bir şekilde ele alınıyor. Yapım 1 saat 30 dakikalık olması sayesinde de izleyiciyi sıkmıyor. Yani filmin süresi için ne çok uzun ne de çok kısa diyebiliriz. 

Netflix kullanıcılarını haftaya da güzel bir sürpriz bekliyor. Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın baş rolde olduğu Karakomik Filmler 2 de 26 Haziran'da popüler platforma geliyor. Karakomik Filmler 2, birer saatlik iki film ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Bu filmlerden ilki olan Deli daha dramatik bir hikayeye yoğunlaşırken ikinci film Emanet daha eğlenceli bir konuyu içeriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER