için kaldı

Son dakika... Hacze gelen avukatı bıçaklayan iş yeri sahibi tutuklandı

Dün Ankara’da, haciz işlemi için gelen iki avukatı bıçaklayan firma sahibi, sevk edildiği sulh ceza hakimliğinde tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Hacze gelen avukatı bıçaklayan iş yeri sahibi tutuklandı

Olay dün Ankara’da yaşandı. İstanbul Barosu’na üye avukatlar Necati Çakmak ve Savaş Baş, takip ettikleri bir haciz dosyası nedeni ile Ankara’ya gitti. İki avukat, daha önce ödeme taahhüdünde bulunan ancak ödeme yapmayan B. Peyzaj firmasına gitti. İki avukatın beraberinde bir icra memuru iki de polis bulunuyordu.

BIÇAK ALIP GELDİ

Bir süre sonra haciz mahalline, şirket sahibi Bekir K. geldi. Bir süre yaşanan gerginlik sonrası Bekir K. işyerinden ayrıldı ve dakikalar sonra iki kişi ile birlikte geldi. Bu esnada, avukatlar Bekir K.’nın cebindeki bıçağı fark ettiği ve kısık sesle durumu polise bildirdi. Saniyeler sonra Bekir K., elindeki bıçağı Av. Savaş Baş’ın sırtına sapladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER