için kaldı

Emre Kılınç'tan Mert Hakan Yandaş'a: 'Söz verdim Galatasaray'a gidiyorum'

Önce G.Saray’la anlaşan ancak F.Bahçe’nin çok daha yüksek teklif vermesinin ardından sarı lacivertlilerle söz kesen Mert Hakan Yandaş kendisi gibi Aslan’la prensipte el sıkışan Emre Kılınç’a “Gel, F.Bahçe’ye birlikte gidelim” dedi. Emre ise “Kararımı değiştirmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emre Kılınç'tan Mert Hakan Yandaş'a: 'Söz verdim Galatasaray'a gidiyorum'

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK | Ocak ayında Galatasaray’ın 4 yıllığına toplam 32 milyon TL’lik teklifine olumlu yanıt veren ancak daha sonra Fenerbahçe’nin 58 milyon TL’lik teklifi sonrasında rotasını sarı lacivertlilere çeviren Sivassporlu Mert Hakan Yandaş’ın, kendisi gibi sarı kırmızılılarla söz kesen takım arkadaşı Emre Kılınç’ın da tercihini değiştirmesi adına çaba harcadığı ortaya çıktı. Mert Hakan’ın Emre’ye “Ben Fenerbahçe ile anlaştım. Çok da iyi teklif verdiler. Seni de kadrolarında görmek istiyorlar. Gel, Fenerbahçe’ye birlikte gidelim. Sana da iyi bir kontrat önerecekler” dediği öğrenildi.

‘İdealim G.Saray’da oynamak’

Boluspor’da oynadığı 2013 yılında Galatasaray’ın kapısından son anda dönen Emre Kılınç, Mert Hakan’ın bu sözlerine çok kısa ve net bir yanıt verdi. Sarı kırmızılı kulüple ocak ayında anlaştıklarını hatırlatan Emre Kılınç “Sana başarılar dilerim kardeşim. Ben bir söz verdim ve kararımı değiştirmeyeceğim. Benim ideallerim arasında Galatasaray’da forma giymek var. Herkesin bir hedefi, hayali vardır. Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum” diyerek kapıyı kapattı. Mert Hakan’ın bu çabaları G.Saray’ın da kulağına giderken sarı kırmızılılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER