İki hekimli vekil evinde neler oluyor? 'Yeniden mi aşık oluyoruz ne'

Aile Meclisi bu hafta iki hekimin, CHP Burdur Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Göker ile eşi İlkin Göker’in Burdur’daki evine konuk oluyor. Sosyal mesafeye uyarak merhabalaşıyoruz. Önce ateşlerimiz ölçülüyor, sonra ellerimizi yıkıyoruz ve kolonyalanıyoruz. Tanışmalarını birbirlerinin gözlerine bakarak anlatıyorlar. Mehmet Göker, “Yeniden mi âşık oluyoruz ne” diyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İki hekimli vekil evinde neler oluyor? 'Yeniden mi aşık oluyoruz ne'

Sizi tanıyalım öncelikle.

İlkin Göker: 52 yaşındayım. 29 yıldır hekim olarak görev yapıyorum. Fizik tedavi uzmanıyım. Liseyi, tıp fakültesini Konya’da okudum. Yıl 1992. Zorunlu hizmet kurasında Aksaray’ı çektim. 3 No’lu sağlık ocağını, Mehmet de orada çalışıyordu. Konya dışında okuyamadım. Babam göndermedi. 

İki yıl Aksaray’da Mehmet ile birlikte çalıştık. Aksaray’da da evlendik. İkimiz de Aksaray’dayken Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisas kazandık. 24 yaşındayken tanıştık, 26’da da evlendik. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER