Altay - Hatayspor: 2-1

TFF 1'inci Lig’de 27’nci hafta mücadelesinde play-off hattında yer alan Altay, evinde 1-0 geriye düştüğü maçta lider Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek taraftarını sevince boğdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Altay - Hatayspor: 2-1

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta konuk ekip 56'ncı dakikada Mesut’un penaltı golüyle öne geçti. Altay bu gole 59'uncu dakikada Paixao’nun penaltı golüyle yanıt verdi. Ev sahibi ekibin ikinci golünü yine Paixoa, bu kez 82'nci dakikada kaydetti. Bu sonuçla İzmir temsilcisi 42 puana ulaşıp, ilk 2 için umutlandı. Hatayspor 50 puanda kaldı.

16'ncı dakikada Altaylı Özgür’ün soldan yerden ortasında ceza sahasındaki Kappel’in vuruşunda savunmadan seken topu yine Kappel tamamladı, meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

21'inci dakikada sağ çaprazdan Tatos’un plase vuruşunda kaleci Akın kucağına gelen topa sahip oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER