Türkiye destek yarışında

Koronavirüs sonrası başlatılan destek kampanyasına yardımlar tüm hızıyla sürüyor. Bankalardan lojistiğe, yemek firmalarından otomotive kadar tüm sektörlerden destek geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na yapılan yardımın tutarı 1.5 milyar TL’yi aşarken, sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahipleri için de çeşitli kampanyalar düzenleniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türkiye destek yarışında

FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin: Koronavirüs salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmaları kapsamında ilk günden bu yana 5.5 milyon TL katkı sağladık. Bundan sonra yapacağımız maddi ve ayni destekler ile katkımız 12 milyon TL’ye ulaşacak.

Türkiye destek yarışında - Resim : 1

Aksa Grup Şirketleri: ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira tutarında bağış yaptık.

Türkiye destek yarışında - Resim : 2

Arkas: Arkas ve iştiraki TIL ortaklı Marport Liman İşletmeleri olarak Milli Dayanışma Kampanyası’na toplamda 3.3 milyon TL destek verdik.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER