Bilal Erdoğan: Etnospor bütün dünyayı ilgilendiren bir misyon

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, artık geleneksel sporların da hak ettiği değeri görmesini istediklerini belirterek, "Dünyanın geleneksel sporlarını ansiklopedi sayfalarından, kütüphane raflarından kurtarıp yeniden sahalara, yeniden ovalara, yaylalara, sokaklara indirmek istiyoruz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bilal Erdoğan: Etnospor bütün dünyayı ilgilendiren bir misyon

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde Dünya Etnospor Konfederasyonunca bu yıl "Geleneksel Sporların İhyası" temasıyla

düzenlenen 3. Uluslararası Etnospor Forumu'nda konuşan Erdoğan, yüzlerce yıl önce attığı adımlarla gelecek nesillere nice güzellikler bırakan birçok insanın, o günlerde çıktığı yolculuğun değiştireceği şeylerden habersiz olduğunu söyledi.

Tarihin, bazılarına attığı adımın nelere gebe olduğunu bilme fırsatı tanıdığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER