Arda Turan'ı sevindiren gelişme!

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan, Galatasaray'a dönmek isteyen milli oyuncu Arda Turan'ı sevindirecek açıklamalar geldi.

GASTE24 GASTE24
Arda Turan'ı sevindiren gelişme!

Geçen ay oynanan Başakşehir - Galatasaray maçında Arda Turan'la, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in buzları eritmesi sonrası gözler devre arasına çevrildi. Sarı-kırmızılılarda Arda Turan'ın transferi ciddi ciddi konuşulmaya başlanırken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TRT Spor'a konuyla ilgli açıklamada bulundu. 

Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, "Arda Turan, Galatasaray'a dönmek isterse kolaylık sağlayacağımızı ilk günden beri söylemiştik. Arda bugün Arda olduysa bu Galatasaray Spor Kulübü sayesindedir. Ne zaman müsaade isterse Emre'ye yaptığımı ona da yaparım. Arda bizimle ilk görüştüğü zaman da 'Önceliğim Galatasaray, orası olmazsa Başakşehir' demişti ve anlayışla karşılamıştık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.gaste24.com

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER