için kaldı

15 Ocak 2020 dolar kuru ne kadar oldu?

2020'nin ilk günlerinde ABD ile İran arasında yaşanan gerilim sonrası 6 liraya dayanan dolar/TL, sonrasında yaşanan ikili görüşmeler sonrası gevşemeye geçti. 15 Ocak dolar kuru ne kadar, kaç liradan işlem görüyor?

BORSAMATİK BORSAMATİK
15 Ocak 2020 dolar kuru ne kadar oldu?

ABD ile Çin arasında ticaret anlaşmasının ilk fazı ile ilgili imzaların atılmasının beklendiği yeni güne Dolar/TL 5,88 seviyesinden başladı.

İstanbul serbest piyasada dolar saat 09:34 itibarıyla 5,8839 liradan, euro 6,5524 liradan satılıyor. Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 5,8840 lira, euronun satış fiyatı ise 6,5390 lira olmuştu.

ANLIK DOLAR KURU İÇİN TIKLAYIN

Petrol fiyatları 64 doların hemen üzerinde seyrederken; spot altının ons fiyatı ise düne göre hafif yukarıda ve 1554 dolar civarında işlem görüyor.

ABD-Çin imza töreni TSİ 19:30'da

ABD ile Çin arasında birinci faz ticaret anlaşması Beyaz Saray'da imzalanacak.

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, faz 1 ticaret anlaşmasının tamamen uygulanabilir olduğunu, anlaşmanın Çin'in para birimini manipüle etmekten uzak duracağına dair taahhütünü de içerdiğini bildirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER