Avrupa Şampiyonu Aleyna'dan Başkan Böcek'e ziyaret

Avrupa Şampiyonu Aleyna'dan Başkan Böcek'e ziyaret

POSTA POSTA
Avrupa Şampiyonu Aleyna'dan Başkan Böcek'e ziyaret

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü'nün Avrupa Şampiyonu rekortmen haltercisi Aleyna Kaymaz, Başkan Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Aleyna'nın Antalya ve Türkiye adına son derece önemli bir başarıya imza attığını söyleyen Başkan Böcek, genç sporcuyu kutladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İsrail'de düzenlenen Halter Avrupa Şampiyonası'nda kızlar 15 yaş altı 81 kiloda rekor kırarak 3 ayrı kategoride altın madalya kazanan Avrupa Şampiyonu Aleyna Kaymaz'ı makamında ağırladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü haltercisi Aleyna Kaymaz'ı kutlayan Başkan Böcek, şampiyon sporcuya saat hediye etti.

BAŞKAN BÖCEK SÖZ ALDI

Aleyna'yı doğduğu günden beri tanıdığını söyleyen Başkan Böcek, “Aleyna elde ettiği başarı ve rekorlarıyla ülkemiz ve şehrimiz adına çok önemli bir başarıya imza attı. Benim de çok sevdiğim bir ailenin kızı olması dolayısıyla ayrıca mutlu oldum ve gururlandım. Bu başarısından dolayı kendisini ve ona destek veren ailesini, hocalarını tebrik ediyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum. Bundan sonraki başarılarında da hep birlikte olacağız. Aleyna'dan daha birçok madalya kazandırmasını bekliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER