Son Dakika Beşiktaş Transfer Haberleri | Guilherme'nin Beşiktaş hayali!

Malatyaspor’u artık kafasından çıkaran Brezilyalı yıldız Guilherme, bir an önce Beşiktaş’a imza atmak istiyor. İlk yarıda harika bir performans gösteren Guilherme’nin hayali ise pazar günü ligde oynanacak Sivasspor maçında Siyah-Beyazlı formayı giymek…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Beşiktaş Transfer Haberleri | Guilherme'nin Beşiktaş hayali!

Takım Harcama Limiti’nde faizin yeniden hesaplanması için TFF’ye başvuran Beşiktaş, ne yazık ki buradan olumsuz yanıt almıştı.

Elinde şu an transfer yapmak için 2 milyon TL’si bulunan Siyah- Beyazlılar’ın, bunca zorluğa rağmen Yeni Malatyaspor’un İtalyan ekibi Benevento’dan kiraladığı Guilherme’nin transferinde büyük aşama kaydetmesi, taraftarları heyecanlandırdı.

Transferi bitirmek için Türkiye’ye gelen Brezilyalı futbolcunun menajeri Marcelo Robalinho, Beşiktaşlı yöneticilerle büyük bir mesai harcarken, Guilherme de bir an önce resmi sözleşmeye imza atmayı dört gözle bekliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER