Fotoğraf sevdalıları doyasıya eğlendi

Fotoğraf sevdalıları doyasıya eğlendi

POSTA POSTA
Fotoğraf sevdalıları doyasıya eğlendi

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFAD) üyesi fotoğraf sanatçıları yeni yıla merhaba partisinde bir araya geldi.

ANFAD yöneticilerinin organizasyonuyla bir restoranda yılbaşı partisine fotoğraf sevdalılarının ilgisi yoğun oldu. Fasıl eşliğinde yemek yiyen fotoğrafçılar, şarkı ve türkülere de hep bir ağızdan eşlik etti, çiftetelli oynadı, halay tuttu, dans etti.

Kutlamaya katılan fotoğrafçıların birçoğu 70-80'li yılların kıyafetlerini, aksesuarlarını giyip taktı. Dönemin danslarıyla, şarkılarıyla gece renklendi, eski günler anıldı. Fotoğrafçılar, gecenin sonunda 2020 yılında ülkeler arasında barış-kardeşlik-dostluk köprülerinin kurulması, kan ve gözyaşlarının döküldüğü, acıların yaşandığı savaşlara son verilmesi, insanların refah içinde mutlu yaşaması, fotoğraf sevdalılarının sayısının artması dileklerinde bulundu.

ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı, yılbaşı partisinin geleneksel hale getirildiğini, her yıl erken kutlama yapıldığını hatırlatarak, "Hep birlikte neşeli, keyifli, mutlu bir akşam yaşadık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER