için kaldı

Çuhadaroğlu'nun halka arzında talep toplanıyor!

Çuhadaroğlu halka arzında talep toplama bugün başladı. Deniz Yatırım liderliğindeki 22 aracı kurum 2 lira birim pay fiyatı ile 10-11-12 Şubat'ta talep toplayacak.

F5HABER F5HABER
Çuhadaroğlu'nun halka arzında talep toplanıyor!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile külçe alüminyumdan profil üretimi ve cephe sistemleri uygulamasına kadar tam entegrasyona sahip Çuhadaroğlu, halka arzında talep toplama bugün başladı.

Deniz Yatırım liderliğindeki 22 aracı kurum 2 lira birim pay fiyatı ile 10-11-12 Şubat'ta talep toplayacak.
Yüzde 50 sermaye artırımı yüzde 50 ortak satışı olarak gerçekleşecek halka arzda Şirket'in mevcut 62.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesi 9.250.000,-TL nakit karşılığı olmak üzere 71.250.000,-TL'ye artırılacak, 9.250.000,-TL tutarında ise ortak satışı gerçekleştirilecek. Halka açıklık oranı ise yüzde 25,96 olacak. Halka arzın \% 80'inin yurt içi bireysel yatırımcılara yüzde 20'sinin ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildiği Çuhadaroğlu halka arzında birim pay fiyatı 2 TL olarak belirlendi. Halka arz büyüklüğü 37 milyon TL, halka arz sonrası şirket değeri ise 142,5 milyon TL olacak.
Deniz Yatırım liderliğindeki konsorsiyum 10-11-12 Şubat'ta talep topluyor. Konsorsiyumda Deniz Yatırım başta olmak üzere A1 Capital, Asya Yatırım, ATIG Yatırım, Bizim Menkul, Burgan Yatırım, Finans Yatırım, Gedik Yatırım, Invest AZ Yatırım, İnfo Yatırım, Meksa Yatırım, Metro Yatırım, Oyak Yatırım, Phillipcapital, Piramit Menkul, Şeker Yatırım, Tacirler Yatırım, Tekstil Yatırım, Tera Menkul, Turkish Yatırım, Vakıf Yatırım, Ziraat Yatırım yer alıyor.

Çuhadaroğlu yeni ortakları ile büyümesini sürdürecek
Şirket sermaye artırımından sağlanan halka arz gelirini devam eden üretim kapasitesi, makine ve ekipman yatırımlarının tamamlanmasında ve hammadde olarak kullanılan alüminyum külçe tedariğinde kullanacak.
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nejat Çuhadaroğlu, şöyle konuştu: "Cirosu ve kârı düzenli olarak büyüyen, bu yıl tamamlanacak yatırımla büyümesini sürdürmeyi hedefleyen, net finansal borcu olmayan şirketimize yatırımcıları ortak olmaya davet ediyoruz. Her bir ortağımızı Çuhadaroğlu Ailesinin yeni bir üyesi olarak görüyoruz."

Halka arz sonrası uygulamalar yine gündemde
Günlük alım emri uygulaması ile şirket ortakları tarafından sağlanacak olan ve halka arz büyüklüğünün yüzde 40'ına karşılık gelen 14,8 milyon TL kaynak ile 20 işlem günü süreyle, Deniz Yatırım aracılığı ile 500.000 adet halka arz fiyatından ve günlük geçerli alım emri girilecek.
Bir diğer uygulama ise nakit kâr payı dağıtımına ilişkin olacak… Şirket; 2015, 2016, 2017, 2018 ve 2019 mali yıllarına ilişkin olarak ilgili mevzuat çerçevesinde hesaplanan dağıtılabilir net dönem kârının asgari yüzde 30'unun pay sahiplerine nakit olarak dağıtmayı öngörüyor.

KÜNYE
Halka Arzın Yapısı
Halka arz öncesi sermaye 62 milyon TL
Sermaye artırımı 9,25milyon TL
Ortak satışı 9,25 milyon TL
Birim pay fiyatı 2 TL
Halka Arz Büyüklüğü 37 milyon TL
Halka Arz Sonrası
Sermaye 71,25 milyon TL
Halka açıklık oranı \%25,96
Şirket Değeri: 142,5
Halka Arz Tahsisatları
Yüzde 80 Yurt içi bireysel yatırımcılar
Yüzde 20 Yurt içi kurumsal yatırımcılar
Halka Arz Konsorsiyumu
Konsorsiyum Lideri: DenizYatırım
Konsorsiyum Üyeleri
A1 Capital, Asya Yatırım, ATIG Yatırım, Bizim Menkul, Burgan Yatırım, Finans Yatırım, Gedik Yatırım, Invest AZ, İnfo Yatırım, Meksa Yatırım, Metro Yatırım, Oyak Yatırım, Phillipcapital, Piramit Menkul, Şeker Yatırım, Tacirler Yatırım, Tekstil Yatırım, Tera Menkul, Turkish Yatırım, Vakıf Yatırım, Ziraat Yatırım

SONRAKİ HABER