Bakanlık'tan 6 ürün için toplatma kararı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, güvensizliği tespit edilen 6 ürün için toplatma kararı aldı. Bakanlığın konu ile ilgili kararı internet sitesinde yayınlandı.

F5HABER F5HABER
Bakanlık'tan 6 ürün için toplatma kararı

İşte o ürünler ve markaları:

Rocytell marka GM 12600 Serisi AC/DC Adaptör – Yapılış ve Sıcaklık Deneylerinden Olumsuz Sonuç Alması Nedeniyle Temel Emniyet Gereklerini Karşılayamaması.

ÖNDER marka 3′lü Kablolu Anahtarsız Grup Priz – Yapım, Sıcaklık Artışı, Bükülgen Kablolar ve Bağlantıları, Isıya Dayanıklılık, Olağandışı Çalışma, Normal Çalışma, Paslanmaya Karşı Dayanıklılık ve Vidalar ve Bağlantılar Deneyinden Olumsuz Sonuç Alması Nedeniyle Temel Emniyet Gereklerini Karşılamaması.

GeKaMac marka ARC 200 model İnverter Kaynak Makinası – Dialektik Dayanımı, Isıl Şartlar, Aşırı Yük Deneyi ve Olağan Dışı Çalışma Deneylerinden Olumsuz Sonuç Alması Nedeniyle Temel Emniyet Gereklerini Karşılamaması.

Yıldız Marka (Model ve Beyan Değerleri Bilgileri Bulunmayan) Elektrikli Katmer Sacı – İşaretleme, Isınma, Yapım ve Besleme Bağlantıları ve Bükülgen Dış Kordonlar Deneylerinden Olumsuz Sonuç Alması Nedeniyle Temel Emniyet Gereklerini Karşılamaması.

BTL Marka 3 Demlikli Delux Klasik Lpg'li Çay Kazanı – Alev Denetleme Tertibatı, Gaz Kategorisi ve Gaz Basıncını Gösteren Veri Plakası ve Montajcı Teknik El Kitabının Bulunmaması Nedeniyle Temel Emniyet Gereklerini Karşılayamaması.

Far Marka F64 Model 3'lü Anahtarlı Golyat Priz – Bağlantı Uçları, Yapım, Mekanik Dayanım ve Yalıtma Aralıkları, Yüzeysel Kaçak Yolu Uzunlukları ve Sızdırmazlık Bileşiğinden Geçen Uzunluklar Deneylerinden Olumsuz Sonuç Alması Nedeniyle Temel Emniyet Gereklerini Karşılamaması.

SONRAKİ HABER